Ontspannen

Ontspannen | Groen & Gezond


Lekker eten uit en ontspannen in onze tuin.


Wil jij ook graag bewuster en gezonder eten? Als je met volle aandacht eet, proef je meer, eet je langzamer, smaakt het beter en waardeer je nog meer onze zelf gekweekte groenten en kruiden uit eigen tuin, eet je vers, lokaal, biologisch en passend in het seizoen. Beter voor het milieu en voor je gezondheid. Fijn als je ons met wat kleine voorbereidingen wilt helpen en daarna gaan we gezamenlijk genieten van de maaltijd.

Na het eten is er tijd voor mindful bewegen en ontspannen. Er worden diverse oefeningen aangeboden voor meer concentratie, meer ontspanning en een betere ademhaling. Ook is er een begeleidde zit- en loopmeditatie en wordt er een bodyscan ingesproken.

Het programma wordt verzorgd door Ellen Korstanje van Beweeg en Leef uit Oss, zij is een gediplomeerd en ervaren mindfulnesstrainer, leefstijlcoach en Shiatsu therapeut. Meer informatie over haar activiteiten is te vinden op: www.beweegenleef.nl


Groen & Gezond bij VanTosse vindt plaats op iedere tweede maandagavond van de maand. Bij mooi weer in de tuin en anders in huis Cumberland in onze tuinderij.

Om 18:00 uur start deel 1: gezamenlijk en gezond eten.

Om 20:15 uur start deel 2: mindful bewegen en ontspannen.

Het kan ook per onderdeel gevolgd worden; kosten €10 euro p.p. of €15 euro voor de gehele avond.


Voor meer details en opgave: stuur een e-mail aan info@beweegenleef.nl of bel 06-41126286.Chi Kung Beweeg en Leef bij VanTosse
Bewust bewegen_Yoga in boomgaard
Bewust bewegen_Groen en gezond moestuin
Bewust bewegen_Stiltewandeling
groen en gezond bij VanTosse
Midzomeravond stiltewandeling 22
Stiltewandeling Beweeg en Leef Oss
Bewust bewegen_Groen en gezond groente en fruit
Buitenyoga Beweegen Leef bij VanTosse