Mei 2022

Bewust bewegen en ontspannen

bij VanTosse


Naast bewust (ecologisch) tuinieren is het ook heerlijk ontspannen op onze landerij en tuinderij.

Zomeryoga
Sinds 2018 verzorgt Ellen Korstanje van Beweeg en Leef, centrum voor beweging leefstijl en coaching uit Oss jaarlijks hun zomeryoga in onze tuin.
Ook dit jaar zal er weer zomeryoga zijn. In juli 2022 zijn er een aantal lessen op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur; ook zeer geschikt voor senioren (er kan ook een stoel gebruikt worden) en op donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur.
Wil je meedoen en bewust bewegen in onze prachtige tuin, genietend van de natuur? Goed om stramme spieren, zeker na het werken in de natuur, wat te verzachten en zorg te geven. Ellen geeft zeer toegankelijke lessen, voor iedereen te volgen.

Graag ruim vooraf opgeven, dat kan door een e-mail te sturen aan info@beweegenleef.nl.

Kijk voor de lesdata op beweegenleef.nl/agenda


Groen & Gezond

Vanaf 5 september 2022 gaat VanTosse i.s.m. Beweeg en Leef vaker in stilte wandelen door de prachtige natuur van onze landerij. Dat wordt een vast onderdeel van de Bewuste Leefstijlavonden die voortaan iedere tweede maandagavond van de maand in huis Cumberland plaats vinden. De avonden worden begeleid door Ellen Korstanje. Zij is naast wandel- en leefstijlcoach ook mindfulnesstrainer, yogadocente en Shiatsutherapeute. Ze benadert een gezonde leefstijl veel ruimer dan alleen afvallen en meer bewegen. Ze werkt holistisch en volgens de pijlers van de Positieve Gezondheid. Lees daarover meer op beweegenleef.nl/leefstijlcoach

De avonden kenmerken zich door samenzijn, lekker en gezond eten uit eigen tuin, bewust en makkelijk te bereiden, met aandacht eten en wandelen en tot slot tijd voor adem en ontspanning. Dan worden er heerlijke rustige oefeningen gedaan waarna je helemaal uitgerust en opgeladen je bod inrolt voor een goede nachtrust.

Voor meer informatie of opgave; stuur een mailtje aan info@beweegenleef.nl.